Inregistrare Am uitat parola

Pentru ca stim ca iti place ca timpul petrecut platind facturi sa fie cat mai scurt, am pregatit pentru tine portalul Banat Telecom. Acum ai acces rapid la propriul tau cont si la numeroase beneficii.


  • Poti folosi Banat Telecom PORTAL pentru a plati facturile cu cardul de credit
  • Poti verifica istoricul facturilor platite in contul Banat Telecom

Acum esti doar la cateva momente distanta de a-ti crea un cont


Pentru a accesa contul Banat Telecom trebuie doar sa completezi campurile Nume Utilizator si Parola dupa care sa apesi butonul Autentificare.Plati online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).
In cazul optiunii de plata "Online prin card bancar" veti fi redirectionat catre pagina securizata a procesatorului de plati unde veti completa un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra.
- Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" dezvoltat de organizatiile de carduri Visa/MasterCard si care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca al celor realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
- "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului virtual.
Important de stiut!
- Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision de la detinatorul de card!